Barnkasse

Som förälder kan det vara svårt att alltid hitta på näringsrika och goda recept som barnen tycker om och det är inte lätt att hitta inspiration för dagens alla måltider. Barnen gillar olika smaker i olika åldrar och hur ska man då kunna hänga med i svängarna? Med hjälp av en barnkasse får du hjälp med alla ovanståande problem. Dessa innehåller nyskapande och klassiska recept på barnens favoriter med en stor mängd vitaminrika produkter, mycket ekologiskt och rikligt med grönsaker. Flera leverantörer är väldigt duktiga på dessa matkassar på nätet och du kan hitta massvis med alternativ nedan.

LeverantörBeskrivningPrisMiddagarPersonerBetyg 
Bamsekassen
Bamsekassen
Barnens favoriter! För familjen med yngre barn med mat som enkelt kan efterkryddas för en vuxen smak
549 - 789 kr
3-5
3-5


4.7

Till butiken
549
Linas Barnkasse
Linas Barnkasse
Med milda smaker som barnen känner igen, med tips och råd hur du anpassar recepten för alla runt bordet
524-724 kr
3-5
4


4.9

Till butiken
524
Barnkassen
Barnkassen
Barnfavoriter med nya och gamla recept som går hem hos stor som liten
545 kr
4
4


4.5

Till butiken
545
Ekologisk barnvänlig matkasse
Ekologisk barnvänlig matkasse
Närproducerat, ekologiskt och kvalitetsråvaror med minst 90% miljömärkt.
939 kr
4
4


4.9

Till butiken
939

Barnkasse förenklar vardagen

Det finns många fördelar med att välja en barnkasse, dels för att du slipper stressa iväg till butiken och därmed minskar kostnad på driftmedel och gör miljön en tjänst genom att använda bilen mindre, men också för att du slipper fokusera på vad du ska laga då du kan få färdigställda recept med produkterna du behöver i en och samma matkasse. I en barnkasse får du möjlighet att vidga din barns smakvyer och samtidigt laga mat tillsammans med barnen. Massa roliga måltider som garanterat går hem där hemma. De allra flesta rätter går dessutom att laga på kort tid vilket ger dig tid över till annat bestyr.

Roliga recept med näringsberikade middagar

När barnen växer upp är det viktig med en blandad näringsrik kost, en god mix av protein, frukt, grönt, kolhydrater och vitaminer. I en barnkasse kommer du få just detta, en mix av kött, fisk fågel och vegetarisk med balanserat innehåll av sallad, potatis, ris, pasta eller annan form tillbehör. Hos de flesta leverantörerna kan du också ha tillval såväl som uteslutning av maträtter. Oavsett hur varierade recepten blir finns det alltid vissa rätter som kanske inte alltid går hem. För att både familj och barn ska bli nöjda finns därför dessa tillval som gör att alla blir nöjda!

Stäng