Vegansk matkasse

Vegansk matkasse är för den som helt vill undgå mat från animalistiska produkter. Med denna kassen får man enbart veganska varor med recept som är lättlagade och nyskapande. Detta kan vara extra bra för den som vill men saknar kunskap om vegansk kost men även för den som behöver ny inspiration på recept och smaker. Du kan hitta mängder med nya recept och nya varianter av livsmedel som du tidigare kanske inte har testat. Oavsett motiv så finns här massor av alternativ så du kan hitta precis vad som passar just dig.

LeverantörBeskrivningPrisMiddagarPersonerBetyg 
Veganska matkassen
Fylld med smak, variation och grön energi. För dig som lever ett veganskt liv, eller för dig som vill testa på.
315-899 kr
4
1-4


4.6

Till butiken
315
Glutenfria vegankassen
Fylld med variation, smak och grön energi. Årstiderna ger dig en helt glutenfri vegankasse med 100% ekologiska varor.
349-509 kr
4
1-2


4.8

Till butiken
349

Därför är en vegansk matkasse ett bra alternativ

Att äta rent och plantbaserat har många goda effekter på både hälsa och miljö. En bra planerad plantbaserad kost är inte alltid det lättaste att få till då det är många viktiga element som behöver bytas ut från den klassiska tallriksmodellen. Järn, protein, vitaminer och mineraler med mera är viktiga för att kroppen ska funktionera. När allt är på plats så mår kroppen bra och du minskar risken för högt blodtryck och diabetes. Kroppen reagerar ofta med förhöjd energi och det kan ofta ge en positiv effekt till viktnedgång.

Miljösmart och ekonomiskt

Många av livsmedlen i vegansk kost är något billigare än många andra typer av kosthållning. Att det är just plantbaserat far inte naturen lika illa på samma vis som när animaliska produkter tillverkas. Köttindustrin är en av de största bovarna gällande CO2-utsläpp, men genom att beställa en vegansk matkasse, så minskar även där onödiga utsläpp. Om det inte vore nog så beställer du såklart denna kasse över nätet och får den levererad till dörren. Detta ger också en väldigt positiv effekt på miljön, än att köra till butiken själv. Vill du välja en matkasse där miljön ska ta så lite stryk som möjligt, så är denna matkasse helt rätt för dig.

Stäng