Mat.se

Mat.se är en av Sveriges mest populära onlinebutik när det gäller livsmedel. Med sitt stora sortiment och bra priser är det inte speciellt konstigt. Mat.se fungerar precis som en vanlig butik förutom allt det jobbiga då såklart. Du kan beställa dina varor med datorn, mobilen eller din surfplatta var du än befinner dig. Så slipp allt stök med att springa runt i butiker och leta efter det du behöver, du kan hitta allt du behöver hos mat.se, med ett enkelt sök så hittar du den produkt du letar efter. Mat.se har också en fantastisk receptbank där du vid brist av inspiration kan hitta något som passar för dig och sedan klicka hem ingredienserna snabbt och enkelt.

Mat.se

Matkasse hos mat.se

Mat.se erbjuder i dagsläget även en färdigpackad matkasse. Den kallas för Vardagskassen och innehåller fem middagar med varor och recept framtagna och deras egna kockar. Du kan fritt välja antal portioner och även lägga till och plocka bort produkter hur du själv önskar. Dom har också en funktion i “Planera din egna matkasse” där du själv väljer vilka rätter du vill och får sedan hjälp med resten.

Leverans och beställning

Med leveransområden runtom i hela landet finns det goda chanser att du kan få hemleverans av beställningar från mat.se. Du får fri frakt på alla beställningar över 700kr. Du kan lägga beställningar fram till midnatt för att få leverans redan dagen efter och du kan själv välja på vilka tider du vill ha din leverans, inom ett spann på 1-2 timmar. Med en obruten kylkedja så håller sig dina varor färska och fräscha och du kan bara bekymmerslöst invänta din leverans.

Vad tycker du om Mat.se?

[kkstarratings]
Stäng