Matsmart

Matsmart är en briljant butik som satsar på att minska matsvinnet. Med erbjudande på snart utgångna eller varor med passerat utgångsdatum, överproducerade produkter och säsongsbetonad mat med mera. Detta ger bra och billiga priser på produkter som är onödiga att slänga och på så sätt gå till spillo. Du kan fynda med 20-90% rabatt och du kan beställa hemleverans till i princip hela landet.

Matsmart
  • support@matsmart.se
  • 010-884 84 50
Snabbfakta
  • Billigt
  • Miljövänligt
  • Mindre matsvinn
Leveranstider
  • 17:00 - 22:00
  • 1-5 arbetsdagar beroende på transportör

Exklusiv rabattkod

För tillfället ingen rabattkod

Mer information tillkommer

Matsmart, varför och hur?

Matsmart idé är något som har saknats i Sverige. Där livsmedel som inte kan säljas i vanlig butik av en mängd anledningar som vi kommer att ta upp nedan säljs till nedsatta priser men med fullgod och bra kvalitet. T.ex julmust som inte sålt slut i butikerna efter jul, felmärkta produkter som det står en sak på men innehåller något annat. Något som vi och många med oss funderat på är bland annat varför pasta och andra torrvaror som ofta håller i flera år har relativt korta utgångsdatum. Detta har matsmart tagit i beaktning och köper in varor som är nära utgångsdatum men också utgångna varor som fortfarande är fräscha och 100% ätbara till samma kvalitet som tidigare. Detta gör också att priset är lågt och utbudet kan variera något. Det som alltid garanteras är bra priser på bra produkter på ett miljösmart sätt.

Hemleverans från Matsmart

Matsmart erbjuder flera olika varianter av hemleverans eller direkt till ditt postombud. Du kan välja mellan Postnord, Budbee, Best, Airmee eller hämta direkt på deras lager i Katrineholm. Leveranstiderna varierar på de olika transportörerna men alla erbjuder hemkörning inom 1-5 arbetsdagar. Du hittar mer information om detta när du lagt din beställning och väljer transportör.

Stäng