Rabattkoder och kampanjer till din nästa matkasse

På denna sidan kan du hitta aktuella erbjudanden, rabattkoder och tävlingar. Bland alla dessa leverantörer av matkassar och matbutiker på nätet finns det massor med olika kampanjer. Precis som i vanlig butik får du möjlighet att fynda bland olika varor. Detta gäller även hos matkasseleverantörerna som ofta har rabattkoder och andra fina erbjudande som du kan ta del av. Nedan kan du hitta alla aktuella kampanjer.

Rabattkoder och erbjudande för matkassar

Ecoviva logotype
  • Utgår 31 december

200 kr rabatt på ditt första köp. Koden gäller endast för nya kunder och en gång per kund.

Coop
  • Utgår 31 december

200 kr rabatt vid köp av matkasse

OBS! Gäller endast nya kunder
Matkomfort
  • Utgår 31 december

150 kr rabatt vid köp av matkasse

OBS! Gäller endast nya kunder

Kampanjer och rabattkoder för matbutiker online

Coop
  • Utgår 31 december

150 kr rabatt Gäller en gång vid köp över 800 kr

Rabattkoder

En rabattkod kan innebära många olika saker. Oftast så gäller det en viss typ av produkt eller tjänst. Det kan vara allt från att du får fri hemleverans eller en viss summa rabatt på en unik produkt. Det är enkelt att använda rabattkoder hos alla leverantörer vi listar. Du klickar helt enkelt på den kampanj du är intresserad av, rabattkoden kopieras och du skickas vidare till leverantören. Väl där så är rabattkoden automatiskt registrerad eller så klistrar du in din kod när du betalar för att aktivera den. Vänligen kontakta oss om du skulle ha några frågor kring rabattkoder så lovar vi att återkoppla så snabbt vi kan.

Kampanjer

Precis som i vanlig butik där det finns en uppsjö av olika kampanjpriser och rabatter så gäller det även online. Det kommer nya hela tiden och det kan vara svårt att hålla koll. Alla vill ju ha bästa pris på som ska inhandlas. Det kan handla om hela sortiment, utvalda produkter eller t.ex nedsatt pris på en viss typ av produkt. Vi har därför valt att lista alla aktuella kampanjer på denna sidan så du kan hålla dig uppdaterad.

Tävla med oss på Köpa Mat Online

Det händer ganska ofta att vi anordnar olika typer av tävlingar här på sidan. Där ni som är med och tävlar kan vinna fina priser. För att vara på den säkra sidan att inte missa något så kan du antingen hålla koll här eller på våra sociala medier, vi finns på Facebook och Instagram. Där kan du även hitta information om mycket annat och även skriva till om du har några frågor. Vi svarar alltid så fort vi kan.

Stäng
Kopiera koden / Gå till kassan
Kopiera koden / Gå till kassan
Kopiera koden / Gå till kassan
Kopiera koden / Gå till kassan