Superfruit

Superfruit är en av de största leverantörerna av Raw food, superfruits och superfoods i Norden.
Superfruit erbjuder ett stort sortiment av varor tillverkade av många fantastiska frukter som finns runtom i världen. T.ex Spirulina,, Chiafrön, Hampafrön, Incabär, Blåbär, Cacao, Tranbär, Acai, Gojibär, Guarana och mycket mer. Med fokus på ekologiska och organiska produkter där ursprunget kan garanteras och inga onödiga och dolda tillsatser finns. Du kan hitta allt från proteinpulver bär och nötter till alger, cashewsmör och mycket mer.

Superfruit logotype
  • info@superfruit.se

Superfruits boxar

Superfruit erbjuder också färdigpackade boxar med en perfekt mix där du slipper leta själv och kan bara invänta ditt paket med godsaker. I dagsläget erbjuder Superfruit tre varianter av boxar, Raw Food-boxen, som är fylld med produkter för dig som vill testa på att laga Raw Food hemma. Bakboxen, en box med glutenfria och naturliga alternativ för dig som vill ha möjligheten att baka på ett bättre och hälsosammare vis och så Nystartsboxen som passar perfekt för dig som vill testa en hälsosammare kost och prova på något nytt. Alla boxarna från Superfruit innehåller 5 produkter och kommer med exklusiva recepthäften.

Leverans av produkter

En leverans från Superfruit tar vanligtvis ca 2-4 vardagar, det kan skilja sig något om det är kampanjer eller liknande som kan påverka. Vid köp över 500 kronor är det fri frakt. Vid beställningar under 500 kronor tillkommer en frakt från posten på 59 kronor. Alla de vanligaste betalningssätten finns att tillgå, VISA, Mastercard och du kan även välja att betala med Klarna Faktura.

Vad tycker du om Superfruit?

[kkstarratings]
Stäng