Familjekasse

Familjekassen finns till för att glädja hela familjen, i de flesta fall skapad för familjer eller kollektiv på mellan 4-6 personer. En familjekasse passar bäst för familjer med något äldre barn. (Har du unga barn kan vi tipsa om “barnkassen”). Klassiska, enkla och lättlagade recept men även modernare och nyskapande måltider. Du får färska råvaror, mycket närodlat och du kan välja till att till stor del göra din matkasse ekologisk. Många av dessa matkassar går att optimera med hjälp av tillval eller uteslutning av middagar. Detta är ännu en fördel för dig som kund, då alla rätter kanske inte går hem hos de yngsta. Nedan listar vi alla familjekassar.

LeverantörBeskrivningPrisMiddagarPersonerBetyg 
Familjekassen
Klassiska smaker med en modern twist, för familjen med äldre barn
489-949 kr
3-5
2-6


4.6

Till butiken
489
Familjekassen
Familjefavoriter med recept provlagade i Coops provkök. Svenska, färska råvaror
449-599 kr
4
2-4


4.9

Till butiken
449
Familjefavoriter
Barnsligt goda favoriter för hela familjen. Rätter för både vuxna och barn
1115-2130 kr
4
4-8


4.7

Till butiken
1115
Family Feast
Enkla, snabba måltider för köttfria dagar. Allt är ekologiskt med hållbar förpackning
699-999 kr
3
3-5


4.6

Till butiken
699

Familjekasse - stor variation på recept

I en familjekasse får du noga planerade recept med alla de viktigaste näringsämnena alltid med varierande recept och råvaror, för att du ska slippa tänka vad du ska laga härnäst. Det är svårt att glädja alla medlemmar i familjen när man lagar mat och då fastnar man ofta i en nedåtgående spiral, där middagarna varieras med ett fåtal recept som man vet går hem där hemma. Detta gör lätt att familjen inte tycker det är kul att laga mat tillsammans, då kan matlagandet gå på autopilot bara för att alla ska bli mätta. Testa då en familjekasse, den kan bli en ny favorit i hemmet.

Allergier & dieter

I många av leverantörernas utbud finns det alternativ även om någon i familjen har någon form av allergi, glutenintolerans ellerlaktosallergi. Det finns möjlighet hos många att byta ut vissa varor som inte passar just din familj, allt för att det ska vara optimalt för er. Det är bara en av de många positiva aspekterna i att handla familjekassen. Är du vegetarian eller vegan så finns det matkassar för er också som passar hela familjen.

Stäng