City Gross matkasse

City Gross är en av de absolut populäraste leverantörerna av matkassar på nätet. Dom erbjuder en stor variation av kassar, allt för att du ska hitta bästa matkassen för dig. Det finns hela 16 matkassar att välja på. Med det stora utbud är det enkelt att hitta något som passar för dig och din familj. En stor fördel med matkassarna är att det finns möjlighet att lägga till extra varor för att piffa till din kasse lite extra. Allt kött från i matkassarna är svenskt, samma sak gäller kycklingen och även mejeriprodukterna. Dessa kommer från City Gross egna märke “Favorit” som kommer från svenska gårdar. Butiken erbjuder en klanderfri tjänst där, om du verkligen gillar ett recept, kan spara det som favorit och välja att få det i flera leveranser i framtiden. Nedan listar vi alla matkassar från City Gross.

City Gross logotype

Snabbfakta

Leveranstider

[table id=15 /]

City Gross - En av de populäraste matkasseleverantörerna

Matbutiken öppnades för första gången 1993 i Hyllinge i Skåne och har sedan dess expanderats ordentligt. Butiken finns nu tillgänglig i i princip hela landet. City Gross är en av pionjärerna bland matkasseleverantörerna i Sverige och har därmed stor erfarenhet av vad kunden vill ha.
Även om du inte bor nära leverantören så finns det stora möjligheter att dom kan leverera till dig i alla fall. Det går enkelt att söka på ditt postnummer för att se om du kan få hemleverans. City Gross har sedan 2014 ett samarbete med Viktväktarna och erbjuder ett flertal alternativ med hälsosam och god mat som är framställda för att du ska slippa tänka på att räkna point hemma i stugan. Alla recept är framtagna av viktväktarnas kost-experter för att du ska få en varierad och bra middag.

City Gross bindningstider

City Gross har två leveransdagar i veckan, vanligtvis mellan 16:00 och 21:00. Receptbanken för varje matkasse uppdateras varannan vecka för att du ska kunna se vilken matkasse du vill ha för nästa leveransperiod. När du köper din första matkasse så binder du inte upp dig till att köpa fler matkassar utan du bestämmer helt själv. Om du vill beställa en gång eller om du vill påbörja en prenumeration med leverans varje vecka eller varannan vecka är det fullt möjligt. Du får på leveransdagen ett SMS med beräknad leveranstid samt instruktioner beroende på om du valt hemkörning eller upphämtning i butik. Bor du i lägenhet och har kod till porten så skriver du in den när du anger adressen efter du har valt din matkasse. Har du en aktuell prenumeration och vill hoppa över en leverans eller avsluta helt så är det enkelt att avsluta prenumerationen direkt på City Gross hemsida.

Sveriges billigaste matkassar från City Gross

Är du ute efter den billigaste matkassen så har butiken sin billiga matkasse. Detta ska vara den billigaste matkassen på nätet. I alla fall enligt våra undersökningar och vi har fått många frågor om just den billigaste matkassen. Den billiga matkassen erbjuden en varierad och prisvärd kost som passar den som vill vara lite mer ekonomisk.
Stäng