Simple Feast matkasse

Simple feast är den 100% ekologiska och köttfria matkassen med både vegetarisk matkasse och vegansk matkasse som alternativ. Alla recept är framtagna av professionella kockar och är planerade så att tillagningen endast tar ca. 10 minuter att slutföra. Båda dessa matkassar innehåller 3 middagar för 2-3 eller 4-5 personer. Du behöver inte ha någonting hemma då matkassarna innehåller allt du behöver. Båda matkassar går att välja som vegetarisk matkasse och vegansk matkasse där den ena är mer anpassad framför allt för familjer med barn och den andra för smakupplevelser och ny inspiration.

Simple Feast logotype

Snabbfakta

Leveranstider

[table id=18 /]

Simple Feast lägger stor vikt i klimatsmart

Leverantören tänker väldigt miljövänligt och jobbar för att människor ska hjälpas åt att leva ett mer hälsosamt och hållbart liv. Med sina 100% ekologiska och plantbaserade råvaror och recept så är dom på god väg att göra världen lite bättre. Inte nog med att alla råvaror är grönsaker och plantbaserad mat så är även flera av deras förpackningar tillverkade av växtfibrer från socker och potatis och är 100% nedbrytningsbara. Alla Simple Feast matkassar levereras hem till dörren.

Simple Feast matkasse - hur det fungerar

När du väljer att en kasse hos butiken så behöver du bara följa tre enkla steg.
Hitta den matkasse som passar bäst för dig, välj sedan om du vill ha den vegetariska matkassen eller den veganska matkassen. Sedan behöver du göra en enkel registrering med namn och adress sedan gå vidare till betalningen. Du får besked innan betalning när din första matkasse kommer att levereras. Leveranserna körs ut på söndagar mellan 15:00 – 22:00. Är du inte hemma när din leverans kommer så kommer Simple Feast att ringa dig för att försöka hitta en lösning. Du får även ett sms innan din leverans ankommer för att säkerställa att du förhoppningsvis har möjlighet att vara hemma. När du sedan får din matkasse är har du tre näst intill färdigställda måltider att njuta av. 10 minuters tillagningstid är allt som behövs med Simple Feast matkasse.

Simple Feast som App

Du kan enkelt följa din leverans i Simple Feast smarta app, som finns tillgänglig för både iPhone och Android. När du beställer din första matkasse så påbörjas en prenumeration, detta för att planera varje matkasse för att orsaka så lite matsvinn som möjligt men du behöver inte oroa dig för det finns ingen bindningstid. I deras moderna och fina app får du lätt översikt över ditt konto och kan där avboka, hoppa över eller avsluta din prenumeration. Du kan också avsluta din prenumeration genom att skicka ett mail till dom. I appen kan du också hitta massvis recept för inspiration, få full översikt över dina beställningar och även lägga nya beställningar. Du kan också följa vardagen hos Simple Feast i deras blogg.

Stäng