Matkasse leverantör

I takt med att fler matkassar kommer till marknaden ökar även leverantörerna i antal. Det kan vara lite svårt att veta vilken leverantör som passar just för dig, därför har vi skapat en lista med värdefull information för varje leverantör. Vi vill att du som kund ska pricka rätt första gången du köper en matkasse, läs våra recensioner hos varje leverantör för att göra ett smartare köpbeslut! Nedan hittar du listan över alla matkasse-leverantörer.

Skillnad mellan matkasse leverantörer

Den stora skillnaden mellan de olika matkasseleverantörerna är först och främst typen av matkasse. Vanligaste matkassarna står för Linas, Coop och City Gross som har originalkassar men också familje- och barnkassar. I takt med den stundande miljöfrågan har det också letat in sig väldigt många ekologiska val utan tillsatser samt en rad olika kassar som främjar miljön. Nästan alla leverantörer vi listar har också tillval för allergi, detta betyder att om du som kund har laktosintolerans eller är glutenallergiker, så finns det även en uppsjö av val för dig med.

Årstiderna logotype
5/5
City Gross logotype
5/5
Coop
4/5
Linas matkasse logotype
4/5
Matkomfort
5/5
Middagsfrid logotype
5/5
Simple Feast logotype
4/5
Ecoviva logotype
5/5
GI-boxen
5/5

Varför skiljer det så mycket i pris mellan leverantörer?

Beroende på vilken matkasse leverantör du beställer från kan priset variera någon hundralapp. Detta kan bero på ursprunget av råvaror, om dom är ekologiska och hur mycket du faktiskt får i matkassen. Många leverantörer har premium-kassar, i dessa hittar du middagar med vardagslyx, oftast provlagade av professionella kockar och nästintill alltid dom bästa råvarorna du kan komma över. Ett annat exempel hittar vi hos leverantören Matkomfort. Skaparen av Matkomfort lägger tyngd i egen tillagade såser, baser och fonder som kokats upp i timmar. Vill man ha det där lilla extra i form av färdiglagade såser är detta ett bra, men lite dyrare val.

Prenumerering hos matkasseleverantörer

Beställer du en matkasse ingår du nästan alltid ett avtal eller prenumeration hos leverantören du beställde hos. Prenumerationen kan avslutas när som helst, tänk på att göra det i god tid innan nästan leverans kommer. Som kund har du oftast möjlighet att också pausa prenumerationen, perfekt om du planerat in semester på annan ort, eller rent av bara inte är hemma under en längre tid. För att lära dig mer om dessa prenumerationer och avtalen så kan du läsa våra recensioner. Klicka dig in hos en leverantör ovan i listan för att kolla prenumerations avtalen.
Stäng