Sommarkasse

Nu när sommar står runt hörnet har leverantörer börjat packa ännu en kasse till respektives arsenal av matkassar. Det börjar bli populärt från matkasse-leverantörerna att göra säsongsbetonade kassar. Inte bara att använda säsongsbetonade råvaror men också till att göra en matkasse av det Sommarkasse, eller grillkasse enligt andra, är perfekt för ljumma sommarkvällar. Här finns val för enskilda middagar men också till större grillfester. Det kvittar om du är nybörjare, dessa matkassarna kan få vem som helst till en grillmästare. Nedan hittar du en lista på alla grillkassar.

LeverantörBeskrivningPrisMiddagarPersonerBetyg 
Grillkassen
Extra gott till grillen! Med flera grillrecept som sätter smak på varma sommarkvällar och semesterdagar
549 kr
3
4


4.8

Till butiken
549
Sommarkassen
3 middagar som ger utrymme i vardagen för egna favoritrecept
495 kr
3
4


4.5

Till butiken
495

Sommarkasse & grillkasse

Vid detta laget är väl alla överens om att det finns annat att grilla än den trötta flintasteken. Fördelen med en sommarkasse är att du får en grillmeny från världens alla hörn. Även klassikerna kan komma med en twist, allt för att förnya upplevelsen av de gamla klassikerna som brukar hamna på gallret. Alla kan stå vid grillen med en sommarkasse, leverantörerna har tänkt på att ha enkla men goda recept så alla ska lyckas. Menyerna är dessutom framtagna till att kunna lagas inne i köket, perfekt om vädret skulle svika.

Grillkassen är oftast utformad för 3 dagar i veckan, då det kan bli lite för mycket av det goda att grilla varenda dag. Att den just räcker för ett antal dagar är i synnerhet bra för kommande grillfester, då kan du slå ihop alla middagar till en riktig festmåltid. Basvarorna du behöver ha i hemmet är som för alla andra kassar. Du kommer en lång väg på att ha hemma kryddor & matfett. Skulle du behöva mer basvaror för grillkassen kommer detta skickas ut i god tid före din kasse anländer till dörren.

Menyexempel från City Gross grillkasse

  • Kryddiga kotletter med curry & mangosås och rostad potatis
  • Pastasallad med grillad sparris, halloumi och kryddig korv
  • Snabb sataykyckling med indonesisk gurksallad
Stäng