Linda – The queen of Crockpot

Omslag för Lindas Crockpot

Som ni vet så är en av de stora fördelarna med att köpa färdigpackade matkassar och mat online att det sparar in på massa onödig tid som går till att åka och handla och planera middagsrecepten vecka ut och vecka in. Vad kanske inte lika många vet är det finns flera andra smarta och fina sätt att spara in tid på också. Detta uppdagade vi lite extra när vi hittade in till Lindas Mathörna.

Linda är nämligen en fantast på att laga mat med en Crockpot, en slowcooker så att säga.
Linda planerar sina egna recept och hon publicerar ofta supertrevliga och goda recept som man genast vill testa. Det smidiga med att laga mat i en Crockpot är att du kan förbereda det du vill äta till middag och sedan tillaga det utan att ens vara hemma. Följ Lindas recept, sätt igång din Crockpot och sedan är det bara att vänta, åk till jobbet, stranden eller gå ut och lek i trädgården medan middagen förbereds där hemma.

Lindas recept är enkla att laga och passar de flesta. Hon har till och med gjort en guide för Crockpot-nybörjare, hon har tänkt på oss alla. Linda erbjuder dock mycket mer än crockpotmatlagning. Det finns massvis av andra härliga recept att ta del av också. Allt från förrätt till efterrätt och bakverk. Här kan du verkligen hitta allt. Du kan scrolla dig tillbaka hela vägen till 2010 och hitta mumsiga recept, det finns med andra ord en väldig massa gott att finna.

En sak som vi verkligen gillar på denna bloggen är att du kan sortera på en mängd kategorier för att du enkelt ska hitta något som passar just dig. Väldigt lättmanövrerat och alla recept presenteras med ljuvliga bilder. I dagsläget finns det dessvärre inte någon matkasse som är skapad för just crockpotmatlagning, men vi håller tummarna för att någon av alla leverantörer kan komma fram med en snart.

Summa summarum: Lindas Mathörna är en riktigt trevlig blogg som en kan klicka sig runt på i timmar. Vi rekommenderar starkt denna bloggen. Följ Linda på facebook eller gå in direkt på Lindas Mathörna.

Populära matkassar

Familjekassen från Coop

Familjekassen från Coop

  • 4.6

Hela familjens favoriter. Finns även även laktosfritt val.

Flexitariankassen från Middagsfrid

Flexitariankassen

  • 4.6

Goda proteiner utan rött kött. Lär dig laga mer varierat.

Vegetariska matkassen från Årstiderna

Vegetariska Matkassen

  • 5.0

Alla varor är ekologiska, precis som Årstidernas andra varor.

Stäng