Du visar för närvarande Matsafari – En personlig och härlig matblogg

Matsafari – En personlig och härlig matblogg

Vi på Köpamatonline jobbar ständigt med att försöka guida och inspirera er användare till nya matupplevelser och de bästa matkassarna på marknaden. Vi söker också hela tiden själva inspiration och matglädje på flera håll. En som har lyckats väldigt bra med detta är den fantastiska bloggen “Matsafari”. Den drivs av karismatiska Ann-Sofi Karlsson, som låter oss följa med henne genom hennes liv och otroliga matlagning.

Matsafari, familjärt och hemtrevligt

Ann-Sofi skriver underhållande och trevliga inlägg med så klart stor fokus på mat, men även mer personliga inlägg där vi får en inblick i hennes liv. Det var just detta vi fastnade för, det känns liksom på riktigt, familjärt och hemtrevligt. När den känslan infinner sig så vet man att det är en bra blogg. Om vi ser på maten och recepten Ann-Sofi skapar så finns det något för alla, allt från vardag till fest, lättlagat till mer komplicerade rätter och även mycket tips och trick. Det är lätt att se att hon brinner för det hon gör. Bevis för detta kommer genom att ha blivit uppmärksammad i flertalet tidningar, radiokanaler och även nominerad till “Stora Matbloggpriset”.

Bloggen startade hon 2010 och sedan dess har det skrivits hundratals inlägg så det är bara att bläddra så kommer ni garanterat att hitta riktiga godsaker. Du kan följa Ann-Sofie på Matsafari.se och även på Facebook, Instagram och Twitter under namnet @matsafari. Och undrar du över något så kan du skicka meddelande till Ann-Sofi på: annsofikarlsson@live.se

Vi kan varmt rekommendera matsafari.nu! Hennes slogan, “En ganska rolig liten matblogg” känns väldigt träffsäker. Underhållande, informativ och inspirerande. Keep up the good work Ann-Sofi!

Stäng