Blomster och bakverk

Blomster och bakverk inlägg

Att inspireras och få nya idéer är en av grundstenarna till att göra matlagning kul, både på vardag och helg till frukost lunch och middag. Inspiration kan komma från många olika håll och det kan vi verkligen ta del av i bloggen “Blomster & Bakverk”.

Annelie, som driver bloggen kombinerar sin passion för matlagning, trädgård och blomsterbinderi tillsammans med sin fantastiska förmåga att fotografera.
Du bjuds in i Annelies värld där du kan hitta mängder med trevliga recept. Även om titeln på bloggen innehåller bakverk så finns det mycket mer än så, allt från saft, frukostbullar och rabarberpaj till skagenröra, lax och fänkålsrisotto och mycket mer. Mest fokus läggs på desserter och bakverk men som sagt, det finns mycket härliga recept att hämta.

Något som sticker ut lite extra på “Blomster & Bakverk” är alla fantastiska bilder. Konstnärliga och levande bilder på sina blommor och växter och detsamma gäller alla härliga bilder på maträtterna som gör att man har lust att testa allt.
Så behöver du inspiration till en kommande middag, eftermiddagsfika, dessert eller en lyxig frukost med hembakat bröd eller frallor? Du kanske bara vill klicka runt och titta på alla magnifika bilder? Då är detta helt klart en blogg för dig som även gillar att handla mat online.

Detta är en riktig höjdarblogg i vårt tycke och jag tror att om ni kollar in Annelies grejer så kommer ni att hålla med.
Du kan följa Blomster & Bakverk på Instagram, Facebook eller genom hennes blogg.

Populära matkassar

Familjekassen från Coop

Familjekassen från Coop

  • 4.6

Hela familjens favoriter. Finns även även laktosfritt val.

Flexitariankassen från Middagsfrid

Flexitariankassen

  • 4.6

Goda proteiner utan rött kött. Lär dig laga mer varierat.

Vegetariska matkassen från Årstiderna

Vegetariska Matkassen

  • 5.0

Alla varor är ekologiska, precis som Årstidernas andra varor.

Stäng